Apartmani Vesna, Kalebova Luka, 
Rogoznica, Šibenska rivijera

apartmani Vesna, Kalebova luka, ljetovanje kraj rogoznice, smjestaj dalmacija, godisnji odmor za obitelj, hrvatska, rogoznica, croatian coast

Cjenik i slobodni termini apartmana

 APARTMANI BROJ OSOBA
 7 & 8 MJESEC  6  & 9 MJESEC

 

 SLOBODNI TERMINI

 VESNA
 4+ 1/2 75 EUR
 60 EUR
-
 SILVIJA
 4 / 4+ 170 EUR 55 EUR-
KSENIJA
 2 / 2+ 1
45 - 50 EUR
35 - 40 EUR-

Navedene cijene su za smjestaj po apartmanu na noc, plative u Eur ili kunskoj valuti. Ukljucuju sva davanja i boravisne takse. Za boravak duzi od 2 tjedna odobravamo dodatni popust!

Po uplati akontacije (do 15% ukupne sume) potvrdujemo rezervaciju apartmana.

Ukoliko Vas interesira povoljan smjestaj u vikendici gazdarice Vesne, idealnom mjestu za odmor sa familijom ili prijateljima, obratite nam se na mob. +385 99 2331970 (Kreso) ili email. [email protected] . 

Pozicije i tlocrt apartmana

U apartmanima Vesna nudimo smjestaj u dva dvosobna (VESNA & SILVIJA) i jednom jednosobnom apartmanu (KSENIJA). U punom kapacitetu lezaja za max. 14 osoba.

DVOSOBNI APARTMAN VESNA ukljucuje smjestaj za 4+1/2 osobe, ima 2 spavace sobe, svaku sa bracnim krevetom za 2, dnevni boravak sa lezajem na izvlacenje za 1/2 osobe te kuhinju (stednjak, pecnica i frizider sa ledenicom), kupaonicu s kadom,  klimu, SAT TV, WiFi internet te veliku terasu od 30 m2 s pogledom na more.  => Slike apartmana !

DVOSOBNI APARTMAN SILVIJA ukljucuje smjestaj za 4/4+1 osobu (cetvoro odraslih sa djetetom), ima 2 spavace sobe, prvu sa bracnim krevetom za 2, drugu sa dva samostalna kreveta spojiva u jedan bracni, dnevni boravak sa klik-klak lezajem za 1 osobu te kuhinju (stednjak, pecnica i frizider sa ledenicom), kupaonicu s tusem, klimu, SAT TV, WiFi internet te veliku terasu s pogledom na more od 20 m2. => Slike apartmana !

JEDNOSOBNI APARTMAN KSENIJA ukljucuje smjestaj za max. 3 osobe (dvoje odraslih sa djetetom) koji ima spavacu sobu sa bracnim krevetom za 2, dnevni boravak sa lezajem na izvlacenje za 1 osobu te kuhinjom (stednjak, mikrovalna, frizider sa ledenicom), kupatilo s tusem, klimu, SAT TV, WiFi internet te terasu s pogledom na more od 10 m2. => Slike apartmana !